Invitasjon til åpning av ny utstilling

Lørdag 22. september kl. 14 åpner en kollektiv utstilling i Galleri Issa som ligger på Dikemark sykehus i Asker med bl.a. figurative kunstnere som Dag Hol, Jan Valentin Sæther, Trine Folmoe, Harald Kolderup og undertegnede. Utstillingen varer i 2 måneder framover og vil være åpen fra kl. 12 – 17 hver lørdag og søndag.

Mine bilder vil ha et tema, Kontraster.

Motsetningene mellom naturen, mennesket harmonisk  i naturen, og den smerten vi mennesker påfører hverandre i en komplisert verden, er et tema som har opptatt meg de i senere år. Bilder fra utstillingen Smertedans, inspirert av den tyske koreograf Pina Bausch, og som ble vist i Galleri Würth og senere i Den Norske opera, 2010 – 2011, vil være en del av utstillingen, samt flere helt nye bilder som jeg har arbeidet på i sommer.

Jeg vil være tilstede tilstede under åpningen den 22. september.

Velkommen

2 Kommentarer på “Invitasjon til åpning av ny utstilling

  1. Gikk dessverre glipp av utstillingen denne gangen, men ønsker evnt dato for neste om mulig.
    Har ventet lenge på en anledning som dette!
    Med vennlig hilsen Hege Margrethe Knudsen

    • Hei Hege!
      Så hyggelig at du har lyst å komme på utstilling! Det har ikke vært mye av det den siste tiden, men det er et fast galleri på Beitostølen som alltid har et stort utvalg av bilder. Ellers så har Gulden Kunstverk ett bilde som er tilgjengelig, om det er nærmere for deg å se på. Du må gjerne følge med på Facebook også, for alt av utstillinger legges alltid ut der. Ellers vil det nok bli private visninger i Oslo, for de som ønsker det. Er det noen spesielle motiver du liker? Takk for din interesse. Mvh Arne og Bente Paus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *