Galleri Badehuset 9.september 2023 kl.11

En stor del av mine bilder handler om min oppdagelse av naturens skjønnhet som barn. Derfor tok jeg opp igjen den gamle tradisjonen å sitte ute å male direkte etter naturen. Og inspirasjonen til dette hentet jeg fra bl.a. den engelske kunstneren John Constable, og I.C. Dahls hurtig lagde utestudier malt i oljefarger.

Måten å nærme seg naturen på ved å være midt i den, det framtvinger en metode hvor det å forenkle uttrykket er nødvendig, fordi lyset skifter så fort. Nettopp denne forenklingen skaper en kontakt med naturen som gir igjen meg den gleden det er å være i ute i naturen og oppdage den på nytt der og da, akkurat som jeg gjorde som barn. Disse utestudiene er utgangspunktet for bildene på denne utstillingen.

Velkommen til Galleri Badehuset, lørdag 9.september kl.11, adresse: Munchs vei 8, Helgelandsmoen. Åpningtider: Lørdag 11-17 Søndag 12.00-16.30

(1) Facebook

Utstillingen henger fra 9-17.september 2023.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *