Det jeg er opptatt av nå…

Når mørket nå har senket seg…maler jeg vår-lyset inn i mine bilder. Lengselen etter lys er sterk nå, og kraften fra solstrålene blir festet til lerret med farge! Jeg har laget en fjerde versjon av Victoria i stor størrelse. Den er blitt lysere enn de foregående. Det inngår i serien Mennesker i naturen. Og selv om temaet barn i en blomstereng kan bli en klisje, er det for meg en påminnelse og en gjenskapning av min oppdagelse av naturen som barn. Derfor gir det meg positiv energi – i en vanskelig tid. Når jeg nå stadig kommer tilbake til de samme motivene og maler de en gang til, så er jeg i godt selskap med Edvard Munch som laget «Syk pike» og «Skrik» flere ganger. Det blir en påminnelse om grunnleggende verdier jeg alltid har vært opptatt av. Samtidig utgjør det en målestokk på egen malerisk utvikling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *